Afbeelding
Foto: Pixabay

Nationaal PGA Strokeplay Kampioenschap op Golfclub Kleiburg

Actueel 481 keer gelezen

Brielle - Kleiburg bestaat 45 jaar en daarom is het extra feest! Op 4 en 5 juli a.s. wordt bij Golfclub Kleiburg het PGA Nationaal Strokeplay kampioenschap gespeeld. Dit evenement, waar voor de winnaar een ticket voor het KLM Open klaarligt, haalt de top PGA professionals naar Kleiburg.

Het Kampioenschap is op donderdag 4 juli a.s. vanaf 10.00 uur en op vrijdag 5 juli vanaf 7.30 uur. Aansluitend gevolgd op vrijdagmiddag om 13.30 uur door een PRO-AM, waarbij de winnende pro's spelen met drie amateur golfers.

Ben je geen golfer? Dan is dit wellicht het moment eens te gaan kijken of deze sport iets voor je is. Golf je wel, maar nog niet bij Kleiburg? Dan is dit een uitgelezen gelegenheid eens kennis te maken met deze mooie baan in de regio Voorne - Putten. Ook voor de niet spelende golfer zijn er van allerlei activiteiten, zoals een demodag van alle topmerken golfclubs. Of neem een drankje op het terras van Restaurant Bogey's. Iedereen is van harte uitgenodigd dit evenement bij te wonen aan de Krabbeweg te Brielle.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant