Een passende woning voor iedereen
Een passende woning voor iedereen Foto: maartenk
Ingezonden mededeling

SOR werkt aan thuisgevoel voor iedereen

Actueel 656 keer gelezen

Woningcorporatie SOR helpt ouderen bij het vinden van een fijne, veilige woonomgeving in regio Rotterdam en de Hoeksche Waard. In 1986 opgericht om met name mensen met een klein inkomen van een fijne woning te voorzien, maar inmiddels uitgegroeid tot een organisatie waar alle ouderen terecht kunnen.

Met zo'n 56 verschillende woongebouwen heeft SOR voor iedereen een passende woning. Dankzij de diversiteit aan woningen is er voor ieder wat wils. Want SOR begrijpt als geen ander dat mensen niet in een hokje gestopt kunnen worden. Dat iedereen anders is en andere woonbehoeften heeft. Dat mensen van het leven willen genieten en zo lang mogelijk zelfstandig willen wonen. In een omgeving waar je jezelf kan zijn. Waar je je thuis voelt. In een SOR-gebouw hoeft niemand alleen te zijn. Er is een ontmoetingsruimte en actieve bewonerscommissies zorgen voor een fijne sfeer in het gebouw. Ook is er een huismeester aanwezig die voor de bewoners klaarstaat en helpt bij kleine technische vragen. Winkels, openbaar vervoer en (zorg)voorzieningen zijn vaak dichtbij. En op diverse locaties werkt SOR samen met een zorg- of welzijnsorganisatie.

Op de website wonenbijsor.nl is het huidige aanbod huurwoningen snel en overzichtelijk te vinden. Ook kunnen geïnteresseerden hier uitzoeken tot welk woningtype ze behoren en welke stijl daarbij past. Wilt u graag rustig wonen? Of woont u juist liever in een levendige omgeving? Met de 5 woonstijlen van SOR ontdekt u meer over uw voorkeuren voor een passende huurwoning. De website bevat korte filmpjes waarin bewoners vertellen over hun woonge­bouw en uitleggen waarom ze er zo fijn wonen. Een 'thuis' biedt geborgenheid, stabi­liteit en zekerheid. En de mogelijk­heid voor het onderhouden van sociale contacten. Dat realiseren en faciliteren geeft ons werk zin en maakt ons trots. U bent welkom bij SOR!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant