Burgemeester Rensen deed ook mee aan de actie en overhandigde de donatiebox (Foto: Martin van Gurp)
Burgemeester Rensen deed ook mee aan de actie en overhandigde de donatiebox (Foto: Martin van Gurp) Foto: Martin van Gurp

Jarig restaurant Lotus trakteert en steunt Plantage en 't Akcent!

Algemeen 927 keer gelezen

Brielle - Wie jarig is trakteert! De hele vorige week was het daarom dus feest bij Restaurant Lotus en kon er gratis gegeten worden. Zij bestaan 20 jaar en hadden vele klanten uitgenodigd om dit samen met hen te vieren. Elke dag was het restaurant compleet vol om samen te genieten van een gratis maaltijd met een drankje.

Dhr. en mw. Kha verzochten alle klanten om een vrijwillige bijdrage in de donatiebox te doen voor een feestelijke activiteit voor alle bewoners & klanten van Careyn de Plantage en 't Akcent te Brielle. De laatste avond van de feestweek werd de donatiebox overhandigd door de burgemeester van Brielle, Gregor Rensen, aan bewoner Mariska, de bestuursleden van Stichting Vrienden van de Plantage en medewerkers van Careyn 't Akcent. Het totaal bedrag was maar liefst € 7695,20, echt een geweldige opbrengst!

Namens alle bewoners, Vrienden van de Plantage en medewerkers van Careyn 't Akcent bedanken zij Dhr. en mw. Kha en alle medewerkers van restaurant Lotus voor dit geweldige bedrag en voor alle heerlijke maaltijden.

Vrienden voor de rest van je leven, door om elkaar te geven!

Fotografie: Martin van Gurp

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant