Tafeltennisjeugd De Sprint houdt opgaande lijn vast | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl
Lars Goeree was vorige week na Tom van Klink alweer de tweede speler van het jeugdteam van De Sprint die een partij wist te winnen.
Lars Goeree was vorige week na Tom van Klink alweer de tweede speler van het jeugdteam van De Sprint die een partij wist te winnen. (Foto: )

Tafeltennisjeugd De Sprint houdt opgaande lijn vast

  •   48 keer gelezen

Brielle - Het lukte het jeugdcompetitieteam van tafeltennisclub De Sprint uit Brielle afgelopen zaterdag nog niet om tegen Sylla uit Leiden de hele wedstrijd te winnen, maar opnieuw werd er een partij binnen gehaald.

Door een knappe zege van Tom van Klink in een van zijn enkelspelpartijen, redde De Sprint de eer: 1-9. Daarmee houden de Brielse tafeltennissers, die begin oktober na louter verliespartijen ineens begonnen met het winnen van individuele potjes, de stijgende lijn vast.

Lars Goeree
De winstpunten van De Sprint komen vooralsnog niet alleen van Tom van Klink, want ook Lars Goeree wist vorige week een partij te winnen. Bijna won Lars ook nog een tweede single, maar hij moest de beslissende vijfde game aan zijn tegenstander later: 2-3.

Pleister
Een pleister op de wonde na deze nipte verliespartij was daarna wel de overwinning van Lars met partner Demian in het dubbelspel. Daarmee veranderde het jeugdteam van De Sprint de nul die in de eerste wedstrijden constant op het scorebord bleef staan in een 2.

De eerste punten worden inmiddels met regelmaat door het enthousiaste en snel lerende jeugdteam, dat traint onder de uit een eerdere jeugdlichting doorgestroomde Laura en Wesley, gepakt.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>