Afbeelding

Najaarsmarkt in De Sjoel

Actueel 220 keer gelezen

Brielle - Zaterdag 30 november wordt de jaarlijkse najaarsmarkt gehouden in de Sjoel aan de Turfkade, dus in het centrum van Brielle. De markt duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Er is weer van alles te koop: mooie handwerken, wenskaarten,kussens, bloemstukjes en adventskransen, koek, cake, jam enz.

Ook is er een intekenlijst voor o.a. een bijzondere, handgemaakte quilt, een uniek exemplaar, naar schatting zit er 2 tot 3 jaar werk aan! Wie het geheim van een mysterieus voorwerp weet, ontvangt een lapjesdeken voor bij de TV.

Dit jaar is er ook kinderkleding te koop, nieuw en als nieuw. Er is ook een alternatieve kerstboom te koop. Tevens is er uitverkoop van overtollig materiaal, voor kleine prijsjes ( bv. bol wol 50 cent, 4 m. kant € 1,-) Er zijn complete borduurpakketten, quiltlapjes, knoopjes, breinaalden en nog meer in de verkoop want er is in de Sjoel minder opslagruimte, we moeten ruimen.

We schenken koffie of thee met iets er bij, en tussen de middag is er soep voor de liefhebber. Kinderen kunnen een kleurplaat of hun eigen letter kleuren terwijl u een kopje koffie of thee drinkt. De opbrengst is bestemd voor de Catharijnekerk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant