Afbeelding

Opera in de Infirmerie

Algemeen 168 keer gelezen

Brielle - Elke eerste woensdag van de maand kunt u bij Welzijn Ouderen in de Infirmerie genieten van gezellige muziek. Meestal is dit een opera. Dit seizoen maken ze twee keer een uitstapje naar de wereld van de musical. Op woensdag 4 december 2019 vertonen ze High Society een muzikale komedie naar een boek van Arthur Kopiten met muziek en teksten van Cole Porter en Suzan Birkenhead.

De film markeerde het einde van de acteercarrière van Grace Kelly die na de opnames in het huwelijk trad met prins Reinier III van Monaco. Het verhaal speelt zich af op Long Island in de Verenigde Staten. De beroemde liedjesschrijver en miljonair C. K. Dexter-Haven organiseert een jazzfestival in Newport. Het huis waar hij repeteert staat 'toevallig' naast dat van zijn ex-vrouw Tracy Lord. Zij is bezig met de voorbereidingen van haar huwelijk met de zelfvoldane George Kitteredge. Net als in veel andere musicals gaat niet alles zoals ze heeft bedacht. Of het uiteindelijk toch nog goed afloopt kunt u woensdag 4 december zien in de Infirmerie.

De vertoning begint om 19.30 uur. De zaal is open om19.00 uur. U vindt de Infirmerie in de Rozemarijnstraat 42 in Brielle.

Toegangsprijs € 3,50 en Bonuspashouders betalen € 1,50. (Pinnen of contactloos)

Voor meer inlichtingen telefoon 0181-728281 (van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.30 uur).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant