Afbeelding

Start Your Run lopers van Running Pilots Oostvoorne behalen hun einddoel

Algemeen 214 keer gelezen

Oostvoorne - 27 juni was het zover, de twee groepen met lopers en loopsters van de Start Your Run cursus van de Running Pilots Oostvoorne voltooiden hun einddoelen. En wat vermeld mag worden, dit zijn wel heel speciale lopers en loopsters. 

Hun einddoel van de cursus, het uitlopen van de 5 of 10 km, stond al eerder gepland, namelijk, voor zondag 10 mei. Echter door de verplichte corona-stop hebben deze SYR cursisten wekenlang hun eigen conditie op peil weten te houden en zelf hun afstanden weten uit te bouwen. Dit met behulp van trainingsschema’s en de online hulp via de groeps app. Chapeau hiervoor! 

Vanaf 19 mei zijn de groepen, met inachtneming van 1,5 meter regel, weer met hun trainers bijeengekomen, met als doel toch nog voor de zomervakantie hun einddoelen te bereiken. En dat is gelukt, alle deelnemers behaalden de eindstreep. De lopers van de groep welke de 10 km voltooiden, kunnen nu aansluiten bij de reguliere trainingsgroepen van de Running Pilots Oostvoorne. De lopers van de groep, welke de 5 km voltooiden, starten na de zomervakantie met hun trainingen om uit te bouwen naar 10km. 

Heb je zelf hardloopkilometers gemaakt tijdens de corona tijd en is je interesse gewekt om aan te sluiten bij een van de trainingsgroepen, met het strippenkaartsysteem, bij de Running Pilots Oostvoorne, kijk dan op de website www.runningpilotsoostvoorne.nl Na de zomervakantie start weer een nieuwe beginnersgroep, hou de website in de gaten voor meer informatie, of stuur een email naar info@runningspilotsoostvoorne.nl Just Run 4 Fun

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant