Robert en Ashley met 'One World' van Anouk
Robert en Ashley met 'One World' van Anouk

Online Cultuur in Brielle: ‘One World’

Algemeen 240 keer gelezen

Brielle - Muzikant Robert Ramsaran van het trio Blue Velvet Café is voorlopig de laatste lokale artiest in de rubriek ‘Online Cultuur in Brielle tijdens coronatijd’ van Stichting Kunst en Cultuur Brielle.

Omdat het voor het trio (bekend van onder andere Brielle achter de Voordeur) niet mogelijk is op korte termijn samen te komen, heeft Robert vocaliste Ashley uit zijn muzikanten netwerk gevraagd mee te werken aan de video.

De sympathieke vocaliste is zojuist als bachelor op het onderdeel zang afgestudeerd aan Codarts, de internationale kunstvakhogeschool te Rotterdam.
Onder de projectnaam ‘R&A’ hebben zij afgelopen week de song ‘One World’ van Anouk gecoverd.

Robert Ramsaran: ‘Tijdens de opname waren de weergoden ons goed gezind, en was het voor ons mogelijk om de mooie scenery over het Brielse meer als achtergrond op te nemen. Daarna heb ik de video geproduceerd in mijn huiskamerstudio te Brielle. Ik vind het mooi dat we deze bijdrage op verzoek mochten leveren.'

Nieuwsgierig? De video is te bekijken via het YouTubekanaal van Cultuurweb Brielle of via de link op www.kunstencultuurbrielle.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant