Afbeelding
Foto: Martin van Gurp

Home Made Market - Pumpkin Edition

Algemeen 474 keer gelezen

Brielle - De Pompoenfair van 5 en 6 september gaat niet door dit jaar. Maar Brielle zou Brielle niet zijn als er niet tóch wat georganiseerd wordt! Vandaag tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur staan verschillende ondernemers met homemade producten gewoon in de winkelstraten van de historische vesting van Brielle!  U vindt de ondernemers met name op de Turfkade (met enkele in de Nobel- en Voorstraat). Je vindt er: heel veel pompoenen, workshops en natuurlijk het bekende Home Made Market assortiment. Huis gemaakt of uit kleine productie, origineel design, vintage, brocante en natuurlijk de lekkerste hapjes en drankjes.

Uiteraard zijn de Spanjaarden zijn van de partij om te laten zien hoeveel de Brielse afstand van 1,572 meter precies is. Het muzikale duo MevrouwMeneer loopt rond en treedt beide dagen op. En de paardentram rijdt  van 12.00 tot 16.00 uur tussen Jumbo en Tw-ice.

Martin van Gurp nam alvast een kijkje bij de stand van Pieter en Laura Groeneweg uit Vierpolders (foto). Ze kweken als hobby pompoenen en hadden de mooiste uitstalling van heel de Brielse fair. Pieter wijst op wat hij noemt 'de Pindapompoen'. 'Die vrucht is een bijzondere, niet alleen omdat hij er bijzonder uit ziet, maar ook omdat deze pompoen zo lastig is te kweken.' Niet voor niks had de 'Pindapompoen' een ereplekje in hun stalletje. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant