Afbeelding

BV Voorne M20 wint zeer overtuigend

Algemeen 220 keer gelezen

Afgelopen zaterdag 12 september was eindelijk de eerste wedstrijd! Sinds maart konden ze natuurlijk niet meer spelen. Maar na de meivakantie konden ze weer lekker buiten trainen en dat hebben ze ook in de zomervakantie gedaan en dat was duidelijk te merken!

Vanaf het begin begon Voorne sterk met een driekwart veld zone press verdediging waar Grasshoppers al gelijk moeite mee had. Pas in de 5e minuut van de eerste periode kwam er een score van de Katwijkers. Voorne bleef strak verdedigen en daardoor was er veel balverlies waarvan Voorne profiteerde. Voorne ging de rust in met een ruime voorsprong van 47-19!

Na de rust heeft Voorne nog wel eens de neiging om in te zakken, gelukkig was dit niet het geval en konden ze de sterke verdediging vasthouden. Grasshoppers probeerde nog in de vierde periode terug te komen met een full-court press verdediging, maar ook daar kwamen ze doorheen. Voorne won de wedstrijd met 89-19!

Top scorers: Calvin Phernambucq 28, Maurice de Best 21 en Ivo Stip 19.