Afbeelding

Ed Struijlaart terug in BREStheater

Algemeen 201 keer gelezen

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’ die volledig uitverkocht was in BREStheater in 2018, komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma. In Alles op Rood neemt Ed je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen 10 jaar.

Vanaf het moment dat Ed op zijn negende Eric Clapton op televisie zag wist hij dat zijn toekomst in de muziekwereld lag. Alleen, durf je die sprong te wagen en wanneer? Waar begin je? Hoe maak je van je dromen werkelijkheid? En wat doe je als het tegenzit? In 2010 nam Ed Struijlaart die gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek. Na 10 jaar maakt Ed de balans op: was de sprong het waard om alles op rood te zetten?

2020 had voor Ed een jaar moeten zijn waarin zijn 10-jarig jubileum groots werd gevierd, echter gooide het Corona-virus roet in het eten. Ed zat niet bij de pakken neer en stortte zich vol overgave op het geven van livestreams vanuit zijn studio. Zo ook voor BREStheater tijdens de eerste lockdown in mei. Het heeft even geduurd maar komende zaterdag, 21 november, staat Ed Struijlaart eindelijk weer écht in BREStheater. Live. Met publiek.

Kaarten zijn te koop via www.brestheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant