In het boekje staan lokale sportaanbieders die gratis sportkennismakingslessen organiseren
In het boekje staan lokale sportaanbieders die gratis sportkennismakingslessen organiseren

Kinderen ontvangen boekje ‘Kies je Sport’

Algemeen 651 keer gelezen

Hellevoetsluis/Brielle - Deze week ontvangen de kinderen in Brielle en Hellevoetsluis uit groep 5 t/m 8 het oranje boekje van ‘Kies je Sport’.

In dit boekje staan lokale sportaanbieders die gratis sportkennismakingslessen organiseren! Het project ‘Kies je Sport’ wordt gefaciliteerd door stichting PUSH. Inschrijven kan vanaf maandag 15 maart.

Bewegen in coronatijd is ontzettend belangrijk! Uit onderzoeken is gebleken dat kinderen tijdens de coronacrisis minder bewegen dan er voor. Met het project ‘Kies je Sport’ willen ze kinderen in contact brengen met lokale sportaanbieders om te kijken of de activiteit bij hen past. Omdat ze door de coronamaatregelen niet zeker weten of alle activiteiten door kunnen gaan willen zij adviseren om je tijdig in te schrijven voor de activiteit(en). Zo kunnen zij zien wie interesse heeft en op een mogelijk later moment toch uitnodigen.

Inschrijven kan vanaf maandag 15 uitsluitend via: https://www.stichting-push.nl/inschrijven-vanaf-15-maart. Daarnaast ontvangt de klas met procentueel de meeste inschrijvingen een mooie sportieve prijs!

Indien u vragen heeft over het project kunt u contact opnemen met Timon Brosky van stichting PUSH via 0181-316688.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant