Vol goede moed aan het begin van de fietstocht
Vol goede moed aan het begin van de fietstocht

Fietspuzzel tocht in het water gevallen

Algemeen 517 keer gelezen

Zwartewaal/Vierpolders - Afgelopen zaterdag traden toch nog 38 deelnemers aan om deel te nemen aan de Fietspuzzeltocht van Sportstichting Je eigen Pad van 10 of 20 km.

De omgeving van Zwartewaal en Vierpolders waren dit keer opgenomen in de route, die kon worden doorlopen door onderweg vragen, opdrachten of sommen te maken.

De deelnemers vertrokken vanuit Zwartewaal of Vierpolders met een goed gevulde goodiebag gesponsord door o.a. de club van 50 van sportstichting Je eigen Pad, Plus Brielle, Tomatenkwekerij Vitensa en Ceyda’s bakstulpje.

Het begon droog en goed, maar al snel kwam de regen. De regen en koude wind zorgden dit keer voor een record aantal uitvallers of deelnemers die de route omzetten van 20 naar 10 km. De jongste deelnemer was 3 jaar en de oudsten ruim ouder dan 70. Het was uiteindelijk aan de organisatie om te wachten op binnenkomst van deze 'Krasse Knarren' die de 20 km tocht als enigen helemaal hebben uit gefietst met de juiste oplossing. Onderweg een lekker bakkie koffie bij een dochter, schuilen in de schuur bij een boer, het hoorde er helemaal bij deze dag voor hen. Zij hebben dan ook de hoofdprijs van een lekkere, gezonde fruitmand met zijn 3-en mogen ontvangen. Bij de 10 km route was de fruitprijs voor Teun en zijn ouders.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant