Afbeelding

Kunst en Cultuur Brielle en Taylor Made gaan samenwerken

Algemeen 208 keer gelezen

Brielle - Taylor Made en Kunst en Cultuur Brielle zijn een unieke samenwerking aangegaan om Brielse jongeren te laten ervaren hoe tof het is om jezelf artistiek te uiten!

Het project ‘Op maat gemaakte kunst’ gaat in september 2021 van start in BREStheater en op de scholen voor voortgezet onderwijs in Brielle. Naast een inspirerende voorstelling, krijgen alle 2e klassers een workshop in drama, creatief schrijven, zang of dans. Aansluitend krijgen ze de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen in een vervolgtraject met als afsluiter een eigen voorstelling in BREStheater!

Brandon Taylor, Liam Noordzij en hun team aan docenten gaan voor maatwerk om alle jongeren echt te bereiken en in hun kracht te zetten. In jezelf geloven, jezelf ontdekken en anderen laten zien waartoe je in staat bent; dat zou iedereen moeten kunnen ervaren. Vorige week ondertekenden Brandon Taylor en Liam Noordzij van Taylor Made en Marianne Dirks, combinatiefunctionaris bij Kunst en Cultuur Brielle de overeenkomst waarbij dit artistieke project in ieder geval 2 schooljaren op de scholen en in BREStheater gegarandeerd is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant