Afbeelding
MdN

Tweede editie Wandeltocht Historisch Brielle

Algemeen 224 keer gelezen

Brielle - 25 september is het zover, de tweede editie van de wandeltocht Historisch Brielle. Dit valt samen met de verruiming van de maatregelen rond covid-19. Nu kon u als wandelaar toch wel genieten van een mooie tocht door en rond Brielle, maar op rustpunten e.d. zou u toch te maken hebben gehad met allerlei beperkingen. Maar als u gevaccineerd bent, bestaan ze nog nauwelijks.

Voor onze tocht moest u vooraf online inschrijven, hetgeen voor vele wandelaars waarschijnlijk aanleiding is geweest om nog niet in te schrijven. Door de verruimende maatregelen hebben ze dit beletsel weg kunnen nemen. U kunt op 25 september gewoon bij de start inschrijven.

Ze blijven wel de tijdsloten hanteren, dat willen zeggen, dat als u 30 km gaat wandelen dan zult u uiterlijk voor 8.30 uur ingeschreven moeten hebben, voor de 25 km voor 9.00 uur, voor de 20 km voor 09.30 uur, voor de 15 km voor 10.00 uur en voor de 8 km voor 10.30 uur. Op deze wijze is er voldoende spreiding van deelnemers en kan de wandeltocht als een veilig evenement worden beschouwd.

U wordt van harte welkom geheten bij de inschrijving op het ravelijn van restaurant De Brielsche Aap.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant