Job Cornelissen
Job Cornelissen

FolkClub Brielle gaat met volle vaart weer los!

Algemeen 188 keer gelezen

Brielle - Na een culturele lockdown van anderhalf jaar heeft FolkClub Brielle besloten met volle vaart haar muzikale activiteiten te hervatten. Voor 2021-2022 ligt er prachtig en gevarieerd programma in het verschiet, met als hoogtepunt het festival ‘Brielle Folk’ op 26 februari 2022.

De spits wordt op 10 oktober afgebeten door Job Cornelissen. Job is een oude bekende. In het eerste jaar van FolkClub Brielle in 2006 maakte Job al zijn opwachting met de band Maalstroom. Ook met de Ierse band The Fiddle Case bezocht hij Brielle. Onder de naam Job Alone & Friends speelt Job Cornelissen met zijn vrienden (in wisselende samenstelling) Ierse en zelf gecomponeerde songs. Deze worden afgewisseld met stomende Ierse tunes. Job & Friends zijn een prachtige aftrap van een veelbelovend muzikaal jaar. Het concert van Job Alone & Friends vindt plaats op zondag 10 oktober in de thuisbasis van FolkClub Brielle, Café ‘t Kont van het Paard, Kaatsbaan 1-3. Het concert begint om 15.00 uur.

Kaarten zijn te verkrijgen bij boekhandel “Hoofdstuk EEN”, Nobelstraat 16 te Brielle en bij de ingang. Reserveren kan ook telefonisch (06-30369348) of via folkclubbrielle@outlook.com. De entreeprijs bedraagt 10 euro, inclusief koffie.

FolkClub Brielle neemt de Corona-maatregelen in acht. Dit betekent dat bij binnenkomst gevraagd zal worden naar het Corona-toegangsbewijs.

Op de website www.folkclubbrielle.nl is alle informatie en het programma van 2021-2022 van FolkClub Brielle te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant