Deze speciale Monopoly Brielle editie is slechts in beperkte oplage verkrijgbaar.
Deze speciale Monopoly Brielle editie is slechts in beperkte oplage verkrijgbaar. Wil van Balen

Mr. Monopoly brengt een bezoek aan Brielle

Algemeen 997 keer gelezen

Brielle – Met een zwart pak en een hoge hoed, een grote snor en een stok bracht het alom bekende Monopoly-mannetje vorige week een speciaal bezoek aan Brielle. En niet zomaar een bezoek. Hij kwam het eerste Monopoly Brielle editie spel overhandigen aan PLUS ondernemer John Bos.

PLUS John Bos heeft in samenwerking met Identity Games een mooi Monopoly spel gemaakt, helemaal in Brielse uitstraling. Alle wijken van Brielle zijn met straten vertegenwoordigd op het bord. Natuurlijk zijn er ook veel foto’s van onze mooie stad in het spel verwerkt.

Ook zijn diverse andere Brielse middenstanders in het spel betrokken, waardoor het spel een echt Briels karakter heeft gekregen.

John Bos vertelt: ‘Het was erg leuk om het spel met elkaar te maken. We hebben dat echt met een aantal collega’s gedaan. De foto’s voor de doos en het spelbord zijn bijvoorbeeld allemaal gemaakt door hobby fotograaf en PLUS medewerker Sjors Barendsen. De indeling van het bord en de keuze welke straten er op zouden komen is weer door een ander groepje PLUS medewerkers gemaakt. Met elkaar zijn we heel trots op het eindresultaat.’

Sinds zondag 3 oktober kunnen klanten van PLUS John Bos tot en met zaterdag 4 december sparen voor dit unieke spel. Bij iedere € 10,00 besteding aan boodschappen ontvangen de klanten een spaarzegel. Met een volle kaart met 40 zegels en een bijbetaling van € 29,95 is het Monopolyspel te verkrijgen.

Deze speciale Monopoly Brielle editie is slechts in beperkte oplage verkrijgbaar. Wel is het mogelijk het Monopolyspel te reserveren, dat kan bij de servicebalie van PLUS John Bos door een aanbetaling van € 10,00 te doen.

De voorbereidingen voor deze actie zijn al een aantal maanden aan de gang. De PLUS medewerkers vinden het heel leuk dat de actie nu echt van start gaat, en zijn heel benieuwd hoe de klanten op deze leuke actie gaan reageren.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant