Vincent Bieling scoorde in de openingswedstrijd van Vierpolders bij GHVV '13 voor Vierpolders. (Archieffoto: Peter de Jong)
Vincent Bieling scoorde in de openingswedstrijd van Vierpolders bij GHVV '13 voor Vierpolders. (Archieffoto: Peter de Jong) PETER DE JONG

Vierpolders buigt voor efficiëntie Kethel-Spaland

Algemeen 222 keer gelezen

Vierpolders – Met een klinkende 3-5 zege op Vierpolders ontpopte Kethel-Spaland zich in de tweede ronde van de competitie direct als een van de kampioenskandidaten in de derde klasse C.

Tot frustratie van Vierpolders en trainer Hans de Heer, die drie keer scoren tegen een titelkandidaat met ‘nul komma niks’ beloond zagen worden.

‘We komen op voorsprong en trekken daarna tot twee keer toe een achterstand recht,’ aldus De Heer zaterdag na afloop van het doelpuntenspektakel aan de Goosenhoek in Vierpolders. ‘Als je drie goals maakt, hou je daar meestal wel punten aan over. Maar Kethel-Spaland was dodelijk efficiënt en ik moet ook eerlijk bekennen dat die ploeg echt een hele goede voorhoede heeft.’

Vierpolders opende de competitie vorige week op bezoek bij GHVV ’13 sterk met een 0-2 zege. Floris van den Heuvel en Vincent Bieling, de makers van de goals in Geervliet, scoorden tegen Kethel-Spaland niet, maar Martijn Rollof (2x) en Tom Thijssen compenseerden dat met goede goals. De Schiedamse bezoekers bleken alleen nog productiever.

Komende zaterdag gaat Vierpolders op bezoek bij streekgenoot Zuidland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant