Afbeelding
Jos Uijtdehaage

Pietengym

Algemeen 244 keer gelezen

Vierpolders - Het mooie en traditionele feestje kan niet onopgemerkt in Vierpolders voorbij gaan! Sint heeft het erg druk. Al zijn bezoekjes kosten steeds meer tijd. Wel hoopt hij alle kinderen op OBS de Tiende Penning te ontmoeten zodat hij alle kindjes toch even ziet. 

De Pieten maken wel een uurtje vrij voor een gezellige middag in het Dijckhuis te Vierpolders. En wel voor Pietengym! Hoe leuk is dat! Op zaterdag 27 november zal “het Dijkhuis” om 13.30 haar deuren openen. Koffie en thee staan klaar voor ouders en verzorgers terwijl de kinderen met de pieten mee kunnen voor een pietengym. 

Om 14.00 uur de kleinste kinderen t/m groep 3 en om 15.00 uur de kinderen vanaf groep 4. Voor de kinderen vanaf groep 8 is er een escape room; interesse, meld je aan via romi25@live.nl. 

De organisatie wil toch stiekem aandacht vragen voor het volgende om een te grote toestroom te voorkomen: dit is georganiseerd voor kinderen die in het dorpje wonen, sporten of een andere link hebben met het dorp omdat er een vriendje of familie woont. Ook moeten ze mee in de maatschappelijke discussie rondom de Pieten en gaan daarom mee in het landelijk beleid. En als we dan toch bezig zijn met “mededelingen die er tegenwoordig bij horen”: houd uw QR code gereed en neem een mondkapje mee. De corona maatregelen zijn terug te lezen bij de site van de gemeente of houd op facebook stichting het Dijckhuis in de gaten. Ook voor alle overige leuke activiteiten zoals een kerstmarkt!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant