Wie wil meedoen met deze gezellige sportieve dames?
Wie wil meedoen met deze gezellige sportieve dames?

Have fun… bij dames 2 van Hellevoet Athletics!

zo 5 dec 2021, 08:30 Algemeen

Hellevoetsluis - Bij de dames en coach van dames 2 honk- en sofballvereniging Hellevoet Athletics, draait het allemaal om ‘have fun’. 

Rekening houdend met de beperkingen die er helaas nu zijn, trainen de dames op dit moment éénmaal per week in het weekend in de zaal. En dat doen zij met heel veel plezier.  Want hun yell voor de wedstrijd is niet voor niets: ‘What are we going to do…. Have fun!. 

Naast trainen en het spelen van wedstrijden, ondernemen de vrouwen ook leuke dingen zoals een etentje met elkaar, een wine-and-spice-walk of jaarlijks een weekendje weg. En veel van deze activiteiten doen ze overigens samen met de dames 1. De meeste dames spelen wedstrijden, maar een aantal van hen traint alleen mee als recreant. Houd jij ook van gezelligheid, wil je sportief bezig zijn in een team en ‘fun’ hebben, kom dan gerust een keertje vrijblijvend meetrainen. Dat geldt overigens ook voor de heren honkbal & -softball teams en voor de jeugd. In januari 2022 wordt er eerst in de zaal getraind vanaf maart staan de dames weer op het veld. Wil je een keer kijken of een proeftraining, neem dan contact op met de vereniging via info@hsvathletics.nl

Uit de krant