Afbeelding

Schrijf mee aan het Brielle-boek!

Algemeen 636 keer gelezen

Brielle - Natuurlijk blijven Brielle, Zwartewaal en Vierpolders bestaan, maar in 2023 valt wel het doek voor de gemeente Brielle: Voorne aan Zee is dan een feit. De drie woonkernen deelden 43 jaar lief en leed met elkaar. Gemeente Brielle wil graag inwoners een aandenken geven in de vorm van een mooi afscheidsboek. Schrijf jij mee?

In woord en beeld zullen de belangrijkste gebeurtenissen uit de afgelopen vier decennia de revue passeren, maar het moet natuurlijk wel een boek voor en door Briellenaren worden. Vandaar dat de redactie op zoek is naar jouw herinneringen uit de afgelopen 43 jaar. Hoe is het om in Brielle, Zwartewaal of Vierpolders te wonen? Welke gebeurtenis staat je het meeste bij? Waar was je blij mee of waar ergerde je je aan? 

Schrijf jouw herinnering op in maximaal 300 woorden, liefst begeleid met een mooie foto. Stuur dit voor 30 juni naar Robert van Herk, de samensteller van het Brielle-boek: robert@sterkverhalendwerk.nl. De mooiste verhalen worden geplaatst en sowieso krijgt iedere inzender het boek cadeau. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant