Afbeelding

Concerten en expo’s Culturele Commissie Sint Catharijne Brielle

Algemeen 135 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 25 juni, aanvang 16.00 uur zal in de Sint Catharijnekerk te Brielle het eerste inloopconcert worden gegeven door het Roder Boys Choir, m.m.v. organist Sander van den Houten. Dit beroemde jongenskoor met de unieke Engelse koorklank heeft reeds vele concerten in en buiten Nederland gegeven. 

Dit keer in Brielle te beluisteren; toegang:uw gift. Op maandag 27 juni, aanvang 20.15 uur zal  in de Catharijnekerk te Brielle het tweede zomerorgelconcert worden gegeven door de bekende organist Gerben Mourik. Met een divers programma zal het weer genieten worden van de oude klanken van het Kam-orgel. Een kopje koffie of thee
na afloop is bij de toegangsprijs inbegrepen. Een programmaboekje met info over het orgel is verkrijgbaar.

Op zaterdag 2 juli om 14.00 uur zullen twee zomerexpo’s: Steenvormen van Corrie van der Heiden en Schilderijen van Christina Vaudo in de Catharijnekerk worden geopend door de burgemeester van Brielle, drs. Gregor Rensen. Belangstellenden zijn welkom. Tevens zal op zaterdag 2 juli om 16.00 uur het tweede inloopconcert worden gegeven door Liena Stradina, forte-piano. Meer info: www.catharijnekerk.nl.

Uit de krant