Archieffoto
Archieffoto Jos Uijtdehaage

Speelstad Brielle, oud ontmoet jong

Algemeen 24 keer gelezen

Brielle - Speelstad, de Brielse Huiskamer en Welzijn Ouderen organiseren een ontmoetingsmoment waarbij ouderen van de gemeente Brielle op donderdag 18 augustus kunnen meekijken en of -doen met de Jeugd in Speelstad.

Speelstad is een uitdagend, leerzaam en leuk driedaags durend evenement op het Prikkevest in Brielle. Het programma is speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar van alle Brielse basisscholen. Er worden elk jaar diverse activiteiten aangeboden in de laatste week van de schoolvakantie. Het thema van dit jaar is “terug naar toen”. Een boeiend en interessant thema voor jong en oud om met elkaar in contact te komen.

Deze ontmoetingsactiviteit vindt plaats op donderdag 18 augustus , tussen 11.00 uur en 14.00 uur. U wordt opgehaald met de Jumbo Service Bus en uiteraard ook weer thuis gebracht. Er is ontvangst met koffie of thee, u krijgt een rondleiding, u kunt als u dat wilt meedoen met een activiteit en een lekkere pannenkoek eten.

Bent u geënthousiasmeerd en heeft u zin om aan deze activiteit deel te nemen? Meld u dan snel aan, want vol is vol. Aanmelden kan tot 10 augustus bij Welzijn Ouderen (M.H. Trompstraat 135 Brielle 0181-728281) tussen 10.00 en 13.30.

Uit de krant

Uit de krant