Dean Bos maakte zijn tiende seizoensgoal voor Brielle in de thuiswedstrijd tegen Nieuw-Lekkerland. (Foto: Wil van Balen).
Dean Bos maakte zijn tiende seizoensgoal voor Brielle in de thuiswedstrijd tegen Nieuw-Lekkerland. (Foto: Wil van Balen). Foto: Wil van Balen

Brielle in hervatting goed uit de startblokken

Algemeen 470 keer gelezen

Brielle – Brielle schoot in de hervatting van de amateurcompetitie in de eerste klasse C van district West II goed uit de startblokken. Nieuw-Lekkerland kreeg direct vijf goals te slikken van de soepel scorende ploeg van vertrekkend trainer Gijs Zwaan: 5-3. 

De drie tegentreffers waren wellicht het enige minpuntje op de verder voorbeeldige uitvoering van de Geuzenploeg, die door de zege aansluiting houdt met de leidende ploegen in 1C.

Half uur
Al na een half uur zat Brielle op rozen door goals van Zepp Jacobs, Jordy Braber en Kevin van La Parra, niet toevallig ook drie spelers met wie de technische staf van de Geuzenploeg vorige week al tot een akkoord kwam over verlenging van hun verblijf op het Brielse Geuzenpark voor volgend seizoen: 3-0.

Verslapping
In de tweede helft kon Nieuw-Lekkerlander Sven Schilders twee keer profiteren van een lichte verslapping van de focus bij de thuisploeg. Omdat ook Brielle echter bleef scoren (Dean Bos 4-2 en Claudio Dos Santos Silva 5-3). Bleef de thuisploeg aan de goede zijde van de score.

Laatste duel
Komende zaterdag speelt Brielle in de uitwedstrijd bij SHO het laatste duel van de eerste competitiehelft.  

Uit de krant