De jongeren hadden er zin in!
De jongeren hadden er zin in!

De eerste ‘Samen aan Tafel, Jong en Oud’

Algemeen 814 keer gelezen

Brielle - Dinsdag  24 januari was het zover; de eerste keer ‘’Samen aan Tafel, Jong en Oud’. Dit idee is ontstaan dankzij Isabelle Miltenburg (Combinatiefunctionaris Ouderen Brielle), Karin Hill (Stichting Push) en Annette van Ravens (Welzijn Ouderen).

Het idee werd al snel concreet. Bij Annette meldden zich 15 oudere deelnemers en een paar vrijwilligers. Karin bracht 5 enthousiaste jongeren met zich mee. Het was voor de ouderen en de jongeren best spannend om aan tafel te zitten met onbekenden, maar dat was gelukkig van korte duur. Er werd volop gekletst, de sfeer was erg goed en het eten (pompoensoep, pasta en vlaflip) was heerlijk. Wat hebben de jongeren goed hun best gedaan! Hun vrolijkheid en enthousiasme brachten ze over aan de ouderen en dit was heel leuk om te zien. Het was een geslaagde avond voor iedereen. Ze kijken nu al uit naar de volgende keer! 

Welzijn Ouderen biedt met ‘Samen aan Tafel, Jong en Oud’ ouderen de gelegenheid om 1x per maand, tegen een kleine vergoeding, gezamenlijk met jongeren van Stichting Push, een door hen bereide warme maaltijd te nuttigen. Met dit initiatief wil Welzijn Ouderen en Stichting Push jong en oud met elkaar verbinden. Om een vertrouwde omgeving te creëren, heeft de groep vaste deelnemers en zal de groep uit maximaal 20 personen bestaan.

Wilt u ook samen aan tafel? Er zijn nog een paar stoelen vrij! Wilt u meer informatie of zich aanmelden? Neem dan contact op met Annette van Ravens, Welzijn Ouderen, via telefoonnummer (0181) 728281 of stuur een mail naar a.vanravens@catharina.nl.

Indien jongeren willen deelnemen kunnen zij zich aanmelden zodra de activiteiten online staan via www.stichting-push.nl. Voor vragen kan er een mail gestuurd worden naar k.hill@stichting-push.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant