Afbeelding

Brielse Lentefestival eerste festival met Silent Disco voor huisdieren

Algemeen 520 keer gelezen

Voorne aan Zee - Op 10 & 11 mei zal de eerste editie van het Brielse Lentefestival plaatsvinden aan de Thoelaverweg in Brielle.

Er werd al eerder bekend gemaakt dat er bij het tweedaagse muziekevenement op vrijdag 10 mei ‘’de grootste openluchtkroeg’’ van Voorne ontstaat met Nederlandstalige artiesten als Django Wagner, Robert van Hemert, Mike Oskam en de Vrouwelijke look-a-like van Andre Hazes, namelijk Andrea Hazes. Op zaterdag 11 mei knalt er een feest los met beats van bekende dj’s als Diaz & Bruno, Vunzige Deuntjes Soundsystem en o.a. een live act van rapper CAZA.

Nu staat het Brielse Lentefestival aan de vooravond van een primeur binnen de festivalwereld. Er zijn plannen uitgelekt voor een afgezet gebied op het festivalterrein waarbij eigenaren, dierenliefhebbers en huisdieren de muziek kunnen luisteren aan de hand van een Silent Disco. ‘’Het lijkt ons fantastisch als eigenaren met hun favoriete huisdier kunnen feestvieren, we onderzoeken de mogelijkheden’’, aldus de organisatie. Meer informatie over de mogelijkheden van een silent disco voor huisdieren volgt binnenkort.

Let op: HET BRIELSE LENTEFESTIVAL IS GEANNULEERD
Wegens onvoorziene omstandigheden zijn we helaas genoodzaakt om Het Brielse Lentefestival in 2024 te annuleren. Alle ticketkopers ontvangen een automatische refund in week 16 en 17.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant