Keeper Ruben Verhagen van Zwartewaal hield de nul en is vrijwel zeker van de winst in het keepersklassement. (Archieffoto: Wil v Balen).
Keeper Ruben Verhagen van Zwartewaal hield de nul en is vrijwel zeker van de winst in het keepersklassement. (Archieffoto: Wil v Balen).

Zwartewaal rukt op naar vierde plaats, prijs lonkt

Algemeen 539 keer gelezen

’s Gravendeel – Zwartewaal boekte afgelopen zaterdag een spectaculaire 0-4 zege op bezoek bij koploper ’s Gravendeel.

Een prijs in de vorm van nacompetitievoetbal om promotie lonkt nu de ploeg van trainer Leroy de Visser door de vijfde zege op rij is opgerukt naar de vierde plaats van de ranglijst in de vierde klasse F.

Ruimte
‘’s Gravendeel werd vorige week de nieuwe koploper omdat wij van Zinkwegse Boys wonnen’, aldus Leroy de Visser. ‘En we gingen afgelopen zaterdag naar ‘s Gravendeel in de wetenschap dat die ploeg de koppositie tegen ons vast wilde houden. Dan moeten ze dus scoren en om te scoren moet je vooruit voetballen. Tegen ploegen die moeten komen, krijg je ruimte. En die hebben we optimaal benut.’

Zonder Danny en Ferry van der Spuij, die afgelopen zondag de marathon liepen, waardoor ze zich voor de wedstrijd tegen ‘s Gravendeel hadden afgemeld, presteerde Zwartewaal toch optimaal.
‘De 0-3 van Ramon de la Haye was gedenkwaardig,’ aldus Leroy de Visser. ‘De keeper van ‘s Gravendeel stond zeker na de 0-1 van Jesse Langendoen voortdurend heel ver voor zijn goal. Dat werd nog erger toen we door de goal van Joël Kroon op 0-2 kwamen. Ramon zag het, en schoot vanaf onze eigen helft op het doel van ‘s Gravendeel. En de bal zeilde zo over de keeper onder de lat. Nou, toen hadden ze het wel gehad hoor..’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant