Ook komende zondag kun je weer in 't Kont van het Paard terecht voor een gezellige en muzikale middag met een biertje erbij
Ook komende zondag kun je weer in 't Kont van het Paard terecht voor een gezellige en muzikale middag met een biertje erbij

Neil Young tribute in 't Kont van het Paard

Actueel 537 keer gelezen

Brielle - Sluit de ogen en je denkt bij het horen van zijn stem dat je naar hem zit te luisteren. Doe de ogen open, kijk naar het podium en je denkt dat hij daar echt staat: Neil Young. Waar de echte Mr. Young in juni 2013 nog het Ziggo-dome plat speelde, zullen wij het in 't Kont van het Paard moeten doen met een coverband, maar niet de minste! "Heart of Gold", "Like a Hurricane", en nog veel meer zal in akoestische vorm de revue passeren.

Op zondagmiddag 25 november om 15.00 uur zal pocahontas op het podium staan in 't Kont van het Paard. Pocahontas is een Belgische acoustic Neil Young tribute Band, met een zéér passende gelijkenis.Deze band maakt hun tribute zowel muzikaal als vocaal volledig waar. Neil young op zijn best met vooral de unieke zang- combinatie van Dok en Ellen, die de sfeer op de enige manier met de juiste noot weet te plaatsen. Een intiem concert waarbij je wordt ingelijfd in de prachtige harmoniën van Youngs beste oeuvre. Akoestisch, integer, teder, en R&Roll met mooie ziel.

Ook zal de brouwerij van 'Kont van het Paard dan officieel geopend zijn door burgemeester Gregor Rensen. U kunt deze middag dan ook kennis maken met de nieuwe quadrupel en quadrupel BA van het Brielsch Brouwersgilde en het eerste bier van het exclusieve huismerk 't Dorstige Ros. Het eerste bier is een American Pale Ale.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant