Afbeelding

Doe mee aan de Rotary SantaRun in Brielle!

Actueel 361 keer gelezen

Brielle - Na het succes van de voorgaande jaren organiseert Rotary Brielle op vrijdagavond 14 december as. opnieuw een SantaRun voor jong en oud. Een gezellig evenement waarbij honderd deelnemers zich als kerstmannen verkleden en enkele rondjes door het centrum.

Brielle is dan weer in kerstsfeer, het is Lichtjesavond, er is wintermarkt, de winkels zijn open en er is volop muziek, koek en zopie. De run wordt afgesloten met een loterij waarmee weer mooie prijzen zijn te winnen. Iedereen kan meedoen, dus neem zoveel mogelijk vrienden en kennissen mee! Dit jaar komt de opbrengst ten goede aan de stichting Havlíckuv Brod Brielle Comité en in het bijzonder voor de zomeruitwisseling met de kinderen uit deze stad.

Het programma start om 20:00 uur bij de kerstboom op de Markt in het centrum. Het startschot door burgemeester Gregor Rensen is om 20:30 uur. Om 20:15 uur is er eerst nog een swingende warming up. Deelname kost 10 euro per deelnemer. Daarmee doe je mee aan een fantastisch evenement in kerstsfeer, steun je het goede doel en krijg je een kerstmannenpak (met baard!) en startnummer, een medaille en een gezonde aardigheid bij de finish! En ben je aanwezig bij de loterij, dan is je startnummer tevens je lotnummer! Meer info/inschrijven op: brielle.rotarysantarun.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant