Afbeelding

Voorverkoop Speelstad Passe-partouts

Actueel 393 keer gelezen

Brielle - De vrijwilligers van Speelstad zijn weer hard aan het werk met de voorbereidingen voor Speelstad 2019. Speelstad is een jaarlijks terugkerende vakantieactiviteit voor Brielse basisschoolkinderen van 6 t/m 12 jaar. Speelstad is altijd in de laatste week van de schoolvakantie op dinsdag, woensdag en donderdag. Dit jaar is dat 27, 28 en 29 augustus.

Voor Speelstad worden er passe-partouts in de voorverkoop verkocht. Dit jaar is de voorverkoop anders dan andere jaren. Deze gaat via de website van Speelstad.

De voorverkoop begint op 29 09:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.speelstadbrielle.nl. Een passe-partout kost €9,50 en is voor drie dagen. De passe-partouts worden in de laatste weken voor de zomervakantie (week 29) op de scholen in de klassen afgeleverd. Een passe-partout staat op naam.

Hierbij nog wat belangrijke mededelingen:

? Van bijzondere medische gegevens (zoals bv. diabetisch of hartproblemen) zouden wij graag op de hoogte zijn zodat wij adequaat kunnen handelen.

? Ouders voor wie het kopen van een passe-partout te duur is komen misschien in aanmerking voor een vergoeding. Informeer daarvoor bij het bestuur.

? Wilt u meer weten? Bel voor informatie: 06 12 83 53 22 0f 06 42 29 15 54

Beste ouders, lijkt het u leuk om vrijwilliger te worden bij Speelstad? Dat kan, wij kunnen nog begeleiders gebruiken op het terrein waar de hutten worden gebouwd. Maar ook op donderdagmiddag/avond om te helpen met afbreken en opruimen. Bel naar 06 12 83 53 22 om aan te melden, mailen mag ook info@speelstadbrielle.nl

Facebook: speelstad.brielle http://twitter.com/speelstad1572

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant