Afbeelding

Tuindecoraties in de Wereldwinkel

Actueel 232 keer gelezen

Brielle - De hele maand mei hebben de vrijwilligers van de wereldwinkel hun best gedaan om er een mooie jubileummaand van te maken, maar nu is de laatste week toch écht aangebroken: Nog tot en met 31 mei viert de winkel haar 20-jarig bestaan met mooie kortingen op heel veel producten uit verschillende landen. En ook kunt u nog t/m 31 mei uw kassabonnen van de Wereldwinkel inleveren om mee te dingen naar een prachtige prijs.

Deze week staan allerlei producten voor de tuin in de schijnwerpers. Vooral de sierlijke plantenstekers en grote vogels van scrap metaal vallen bij veel klanten in de smaak. 'Scrap' heeft vele betekenissen: in dit geval is de betekenis volgens het woordenboek: oud ijzer, afgedankt.

Het oude ijzer krijgt in Zimbabwe een nieuwe functie. Met een soort ijzerguillotine knippen kunstenaar Makarutse en zijn mannen oude auto's, olievaten en hekwerk in kleinere delen. Vervolgens worden ze aan elkaar gelast tot bijzondere vogels (van klein tot groot) of lange plantenstekers met vlinders, bloemen of vogels. De kunstwerken zijn zowel voor binnen- als voor buitenshuis.

En natuurlijk zijn er ook drinkschalen, muurdecoraties voor een saaie schutting, kleurrijke bloempotten en nog veel meer. Kom inspiratie opdoen in Wereldwinkel Brielle. Ook op koopzondag 2 juni geopend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant