Afbeelding

Genieten van de 12e editie van het Vertelfestival

Actueel 482 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 3 augustus 2019 kunt u in Brielle weer genieten van spannende, verrassende en ontroerende verhalen. Het is alweer de 12e editie van het Vertelfestival! Om 11.45 uur gaat het festival van start met een korte presentatie van alle verhalen door de vertellers. Vandaar kunt u naar de locaties lopen waar de verhalen verteld worden. De eerste verhalen beginnen om 12.30 uur.

De locaties zijn de tuinen van de RK kerk aan de Venkelstraat, het schoolplein van het Geuzenschip, de Catharijnekerk en een tuin aan de Kaatsbaan. Alle locaties zijn duidelijk aangegeven met banners. Zoals elk jaar wordt er speciaal voor de jeugd een spannend verhaal verteld op de meest spectaculaire locatie van Brielle, normaal voor publiek niet open: de klokkenzolder van de Sint-Catharijnekerk. Na het verhaal worden de kinderen rondgeleid door de mensen van het klokkenluidersgilde en mogen ze zelf de klokken luiden.

Het festival wordt om 16.30 uur afgesloten met een verhaal van een bekende verhalenverteller. Het is nog een verrassing wie dat is.

Het programma en tijden voor alle locaties kunt u vinden op www.kunstencultuurbrielle.nl en in de flyer die u kunt afhalen bij de winkels, museum enz. in Brielle. Verder wordt de flyer op zaterdag vanaf 11.30 uur rondgedeeld op en in de omgeving van de Markt. De toegang tot alle vertellingen is gratis. Deze dag wordt georganiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur Brielle, in samenwerking met het Klokkenluidersgilde Brielle.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant