Afbeelding

Wijkzuster weer spil in de wijk

Actueel 95 keer gelezen

Brielle - Careyn brengt de thuiszorg terug naar de wijk. De wijkverpleegkundige en haar team van verzorgenden en verpleegkundigen gaan samen met de huisarts, welzijnsorganisaties, de gemeente en andere partijen die bij de leefbaarheid betrokken zijn, de zorg in de wijk organiseren.

 De klant staat weer centraal. Alle teamleden leveren vanuit hun eigen vak en verantwoordelijkheid een bijdrage aan het welzijn van de klant. Samenwerking tussen professionals, mantelzorgers en bewoners staat daarbij hoog in het vaandel. Wijkverpleegkundige Ina: "Persoonlijke betrokkenheid is erg belangrijk. De klant moet zoveel mogelijk te maken hebben met dezelfde verzorgende of verpleegkundige. Door het werken in kleine wijkteams kan Careyn de benodigde kwaliteit en continuïteit garanderen. Dankzij de kleinschaligheid zijn de lijntjes heel kort en kun je makkelijker dingen overleggen en overdragen.''

Brielle
Deze maand heeft team 'Verzorging en Verpleging' van Brielle de feestelijke aftrap gedaan om de zorg rondom de klant nog meer te gaan realiseren en te optimaliseren dan zij nu al doen. Het team wilt het aanspreekpunt zijn en staat te popelen om klanten zoveel mogelijk van dienst te zijn. Het wijkteam Brielle zal haar uiterste best doen om aan de zorgvraag te voldoen. Op de foto ziet u het team dat garant wilt staan voor uw zorg.

Meer informatie
Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners. Persoonlijk en altijd dichtbij, want samen werkt het beter.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant