Afbeelding

Muzikaal het weekend door in 't Kont van het Paard

Actueel 167 keer gelezen

Brielle - Zaterdag 16 september om 22.30 uur is het tijd voor ska(punk) en stevige rock met "The Mad Renegades" en "Bliss". Een avond vol punk, ska, rock en overig lawaai om op los te gaan.

De Renegades voorzien je van allerhande (ska-)punkcovers en gezelligheid vanaf ongeveer 22:30. De Ramones, Sex Pistols, Operation Ivy, Rancid en meer suizen weer door je oorbuizen! Als extra suportact komt ook powerrockband "The BLISS" de tent afbreken met hun rock'n'roll.

Op zondagmiddag 17 september om 15.00 is het weer tijd voor echte blues in 't Kont van het Paard. Om 15.00 uur zal de Dave Chavez bluesband starten. Zanger-gitarist Dave Chavez speelt rhythm & blues. Zijn repertoire is beinvloed door oa. James Harman, Fabulous Thunderbirds, Johnny Guitar Watson en Rick Estrin. Deze band neemt je mee op een swingende reis door Chicago, Texas en de Westcoast. De band komt uit Schiedam en bestaat uit professionele bluesartiesten die hun strepen inmiddels hebben verdiend in de internationale bluesscene. Beide optredens zijn geheel gratis toegankelijk en vergeet ook vrijdag de maandelijkse quiznight niet!!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant