Vierpolders boekte een indrukwekkende zege op streekgenoot FC Vlotbrug. * Foto: Vincent de Koning. Foto: Vincent de Koning

Vierpolders houdt aansluiting door winst op FC Vlotbrug

Actueel 230 keer gelezen

Vierpolders - Door een 5-2 zege op FC Vlotbrug hield Vierpolders in de vierde klasse G aansluiting met Zwartewaal en OVV. Door het verlies van WCR bij OVV, staat Vierpolders nu alleen op de derde plaats op twee punten van de koplopers.

Met FC Vlotbrug als de beter combinerende ploeg en Vierpolders als de meer doelgerichte tegenstander leek de eerste helft zonder doelpunten te gaan eindigen, maar vlak voor rust wist Jesper Lakerveld dan toch een voorzet van Glenn Stoffers met het hoofd af te ronden: 1-0.
Direct na de hervatting slaagde FC VLotbrug erin om langszij te komen: 1-1. Hierna trekt een met veel inzet spelend Vierpolders het initiatief weer naar zich toe. Ricardo Nijsen kopt de 2-1 binnen en in de 63e minuut lijkt Lakerveld de wedstrijd op slot te gooien als hij na een individuele actie de 3–1 weet te maken. FC Vlotbrug geeft zich niet zomaar gewonnen. Er wordt aanvallend gewisseld en de gasten komen in de 70e minuut toch weer terug in de wedstrijd: 3–2.

Ruimte
De ruimte die Vlotbrug door de alles of niets speelwijze biedt wordt door de blauwzwarte brigade van de inmiddels achter de afrastering weggestuurde oefenmeester Bestebreur in de slotfase goed benut. Stoffers en Scheerhoorn bepalen met hun treffers de eindstand op 5-2.