Afbeelding

Lustrum Brielsch Bierfestival en cd presentatie in 't Kont van het Paard

Actueel 428 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 25 mei zal vanaf 13.00 uur het 5 jarige jubileum van het "Brielsch bierfestival " gaan plaatsvinden in 't Kont van het Paard en De Vergulde Colff. Tijdens dit gezellige festival zullen er 6 verschillende brouwers aanwezig zijn.

De volgende 6 brouwers zijn deze editie aanwezig: De Bebaarde Brouwer uit Rotterdam, Brouwerij Apenzaken uit Haarlem, Brouwerij De Die uit Alkmaar, Brouwerij Solaes uit Sommelsdijk, Paap bier broeders uit Papendrecht en het Bierkwartier uit Noordwijkerhout. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen in de nano-brouwerij van 't Kont van het Paard en kennis te maken met 2 van de brouwers.

Deelname aan het festival bedraagt € 12,50 en u krijgt hiervoor een speciaal festival glas, 3 muntjes om het glas te laten vullen en het festivalboekje. Tijdens het festival worden er 4 kleine proeverijen verzorgd door internationaal biersommelier John Schut. Tijdens het festival word de muziek verzorgd door bluessinger/songwriter Hendrikse en zullen er LP's gedraaid worden door DJ Ilja Edwards.

Op zondagmiddag zal om 14.00 de cd/lp presentatie van de bluesband "RayMunda" plaatsvinden. In tegenstelling tot de normale optredens op zondag zal dit optreden om 14.00 starten. De band rond de charismatische frontdame/zangeres Raymunda Vervaeck bestaat drie jaar en geniet meer en meer aanzien binnen het Blues/Rock circuit. Raymunda Bloezz is het best te omschrijven als een powerblues/rock band. De zangeres heeft een stem zoals blues moet klinken. Ze kan helemaal los gaan in de up tempo nummers, maar ook heel ingetogen in gevoelige slow blues nummers zijn. Kortom, het is een sensatie om het mee te maken! De bandleden zijn door de wol geverfd in verschillende muziek stijlen. Wat voorbeelden van de muzikanten van Bloezz zijn o.a. Jimy Hendrix, Beth Hart, Etta James, ACDC, Mothers Finest ect.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant