Afbeelding
Foto: T.Veldhorst @De Schaapjesfabriek

Jumbo Big Band Festival Brielle met Wouter Hamel!

Actueel 464 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 21 september vindt voor de 17e keer het Jumbo Big Band Festival Brielle plaats op de Markt in Brielle. Het programma bestaat uit een middagprogramma dat bestaat uit een concours met 4 big bands en 's avonds een optreden van de Dutch Swing College Band met zanger Wouter Hamel.

Er is een vakjury aanwezig die bepaalt wie de winnaar van het concours wordt. De nummer 1 ontvangt de Jerry van Rooyen Big Band Prijs 2019, vormgegeven door de Brielse kunstenares Willy Groot.

Het middagprogramma begint om 13.00 uur met het optreden van de Woodstreet Big Band, gevolgd door Big Band Utrecht, het Utrechts Jazz Orkest wordt afgesloten met Big Band Swing Express. Rond 19.30 uur wordt de prijs uitgereikt door Hans de Vette, directeur van Jumbo Brielle en hoofdsponsor van ons festival.

De avond wordt een ware happening met een unieke combinatie van jong en oud. In het jaar dat Peter Schilperoort, de oprichter van de Dutch Swing College Band 100 zou zijn geworden, gaat dit zich steeds vernieuwende orkest een muzikale samenspraak aan met gouden plaatwinnaar Wouter Hamel. Zorg dat u er bij bent! Op de Martk! Het hele programma is gratis.

Het festival wordt georganiseerd door Stichting Kunst en Cultuur Brielle

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant