Afbeelding

Zomerorgelconcert in de Catharijnekerk

Algemeen 214 keer gelezen

Brielle - Op maandag 6 juli a.s., aanvang 20.15 uur zal in de Catharijnekerk te Brielle het wekelijkse zomerorgelconcert worden gegeven door Stephan van de Wijgert uit Amsterdam.

Er zal muziek te horen zijn van Bach, Schubert, Mendelssohn, Franck en Saint-Saëns. De toegang bedraagt 8 euro, met vriendenpas 7 euro inclusief koffie of thee; kinderen tot 12 jaar hebben  gratis toegang.  

Op zaterdag 4 juli a.s., aanvang 16.00 uur zal eveneens in de Catharijnekerk het eerste inloopconcert worden gegeven door Martien de Vos, met muziek van Tunder, Bach, Guilain, Fauré en Duruflé. Toegang: uw gift. 

Vanaf juli is het niet meer nodig, te reserveren; bezoekers kunnen gewoon naar de kerk komen. Wel wordt bij de ingang gevraagd, zich te laten registreren. Ook in de Catharijnekerk te Brielle is de expositie te bezichtigen " Explore", met installaties van Barbara Schouten - Versluis. Openingstijden: maandag tot en met zaterdag 10.30 uur tot 16.30 uur, 6 juli tot en met 5 september en zondag 12.00 uur tot 16.00 uur, 2 augustus tot en met 30 augustus. 

De concerten en de expositie worden georganiseerd door de Culturele Commissie Sint-Catharijne, Brielle. Meer info: www.catharijnekerk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant