Afbeelding
Koop Lokaal

Bij GSM Brielle staan ze altijd voor u klaar!

Algemeen 892 keer gelezen

Al jaren kun je terecht bij GSM Brielle voor alles wat te maken heeft met je mobiel, tablet, internet, tv- en bellenpakket tot aan je game console toe. GSM Brielle werkt volstrekt onafhankelijk en geeft onafhankelijke adviezen. Dat is een hele geruststelling! Nog meer service is er door het ING-servicepunt in de in de winkel.

Als wij eigenaar Mick Colpa ontmoeten in zijn zaak, is hij bezig razendsnel met een piepklein schroevendraaiertje nauwelijks zichtbare schroefjes in een iPhone 11 te draaien. Tegelijkertijd staat hij vriendelijk een vrouwelijke klant te woord. Hij straalt zo’n plezier uit dat het niet anders kan dan dat hij heel veel lol heeft in zijn werk. “Je moet het leuk vinden om te prutsen”, zegt hij om vervolgens met een big smile te verklaren dat ‘ook mannen kunnen multitasken’. 

Mick begon als medewerker bij GSM Brielle en leerde er alles van oprichter Chris. Sinds drie jaar is hij zelf eigenaar van de zaak. Voor de klanten is er niets veranderd. Voor Mick was het toch wel een sprong in het diepe die uiteindelijk heel goed is uitgepakt. Hij haalt veel plezier uit de contacten. En zegt dan (met weer een big smile): “We zijn levensredders van telefoontjes die we reanimeren.” Vervolgens komt het gesprek op de afhankelijkheid die we langzamerhand hebben van onze mobiele telefoon. “We kunnen hem geen dag meer missen en daarom is het belangrijk dat je snel geholpen wordt als er iets mis is.” 

Onafhankelijk en klant- en servicegericht 
Naamsbekendheid heeft hij absoluut niet meer nodig. Wel wil hij graag uitdragen dat er in zijn zaak heel klant- en servicegericht wordt gewerkt. Natuurlijk kun je nooit de prijzen van internet evenaren, maar daar staat tegenover dat als je bij GSM Brielle een nieuwe of gebruikte telefoon uitzoekt, deze compleet geïnstalleerd en ‘klaar voor gebruik’ wordt afgeleverd, samen met een uitgebreide uitleg en een goed onderbouwd en beslist onafhankelijk advies vooraf welke telefoon het beste bij je past. Eventuele reparaties die er mogelijk volgen, worden daarna in principe binnen een uur uitgevoerd. Sommige klanten komen al jaren vanuit Rotterdam en van nog verder. Ze kwamen hier ooit langs als toerist en vonden de ervaring toen zo prettig dat ze bleven komen.

Mick vindt het leuk om vooruit te kijken en gaat áltijd met de tijd mee. Prachtig vindt hij het als er weer een nieuw model aankomt, zoals de iPhone 12 Pro Max, de grootste iPhone van Apple met een scherm van 6,7 inch die dit najaar uitkomt. Hij gaat daar dan meteen aan sleutelen en kijken hoe die in elkaar steekt. Af ten toe doet hij een puzzeltje tussendoor om weer even op adem te komen. 

Er kan veel mis zijn met een telefoon
Bij GSM Brielle zijn over het algemeen vrijwel alle onderdelen van alle merken in voorraad, zodat de belofte van reparatie binnen een uur wordt waargemaakt. Er zijn echter zoveel modellen en soorten dat daar niet in alle gevallen aan voldaan kan worden. Een nieuw schermpje voor een Apple iPhone 11 Pro Max. bijvoorbeeld kost € 529,--! In zo’n geval wordt het onderdeel besteld en wordt ervoor gezorgd dat het zo snel mogelijk in huis is. Soms is een reparatie zo moeilijk dat die alleen door de fabrikant kan worden gedaan. Er wordt dan in overleg met de klant naar een passende oplossing gezocht. Dat kan het opsturen naar de fabrikant zijn, of het toch maar kopen van een andere telefoon, zowel gebruikt als nieuw.

Mick vindt het belangrijk om nog eens te vertellen dat er altijd wordt meegedacht met de klanten en dat GSM Brielle ook bij het advies over je internet-, tv- of bellenpakket helemaal onafhankelijk is en puur gericht op het belang van de klant. “Wij werken bijvoorbeeld niet voor KPN”, besluit hij. 

GSM Brielle
Nobelstraat 6
3231BC Brielle
Tel. 0181-880231
www.gsmbrielle.nl
info@gsmbrielle.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant