Langzaamaan verschijnen er steeds meer griezelig ingerichte etalages....
Langzaamaan verschijnen er steeds meer griezelig ingerichte etalages....

Halloween etalagewedstrijd inde Brielse binnenstad!

Algemeen 548 keer gelezen

Vanaf aanstaande zaterdag 24 oktober tot en met maandag 2 november is het tien dagen lang gruwelen en griezelen geblazen in de Brielse binnenstad. Omdat dit jaar de populaire Halloweenoptocht vanwege de coronamaatregelen niet door gaat, maken de Brielse winkeliers flink werk van hun etalages.

Tien dagen lang kan iedereen de creaties op een veilige 1,572 meter afstand komen bekijken en meebeslissen welke etalage zij het beste gedecoreerd vinden. De winkelier met de origineelste of engste etalage krijgt uiteraard een mooie prijs.

Een jury loopt aanstaande zaterdagochtend door de binnenstad om te bepalen welke etalages doorgaan voor deze stemactie. Komend weekend worden ook, zoals elk jaar, de pompoenen uitgereden. Daarna, zaterdag vanaf 14.00 uur, kan er door het grote publiek gestemd worden op de origineelste, gruwelijkste of engste etalage van de Brielse binnenstad. Een stem uitbrengen kan online via www.beleefbrielle.nl/etalagewedstrijd. Stemmen kan tot en met maandag 2 november 15.00 uur. Daarna wordt de winnaar via deze krant en Beleef Brielle bekend gemaakt.

Stem mee! Blijf op de hoogte van deze actie via www.beleefbrielle.nl, of via de facebookpagina’s van de winkels zelf, Winkelen in Brielle, Beleef Brielle en Halloween Brielle!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant