Afbeelding

Airbadminton bij badmintonvereniging Brielse BC

Algemeen 245 keer gelezen

Brielle - Op dinsdag 30 maart kon er eindelijk weer gesport worden door de jeugdleden van badmintonverenging Brielse BC. Maar omdat de sporthal gebruikt wordt als priklocatie konden de kinderen niet in de zaal badmintonnen. 

Vorig jaar toen zij niet in de zaal konden sporten, hebben de jeugdleden en seniorleden op een parkeerplaats geairbadmintond. De jeugdtrainers Martijn en Baskoro hebben dit samen met de jeugdbegeleiders Liesbeth en Jessica weer opgepakt met de enthousiaste jeugdleden onder toeziend oog van de voorzitter en een aantal ouders. 

Het was mooi weer en er stond geen wind op het schoolplein van Het Maerlant aan de Hossenbosdijk. De komende maand komen er ook kinderen meetrainen die zich via Stichting Push hebben opgegeven. Helaas moeten de seniorleden nog even wachten om te airbadmintonnen.  Als het weer meewerkt, wordt er elke dinsdagavond getraind van 18.30 tot 19.30 uur. Nieuwe jeugdleden zijn altijd welkom. Ben jij tussen de 8 en 18 jaar dan ben je van harte welkom om mee te trainen. 

Wil jij weten wat airbadminton is, kijk dan even op de site: airbadminton.nl  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant