Afbeelding

“Café GEZIeN Voorne” van start

zo 9 jan 2022, 16:00 Algemeen

Voorne - Op Voorne is “Café GEZIeN Voorne” gestart. In samenwerking met de gemeenten Hellevoetsluis, Westvoorne en Brielle organiseren Brigitte van Egmond en Diana Kievit (beiden er ervaringsouders) een kennis- en ontmoetingsplek voor ouders, begeleiders, jeugdprofessionals en leerkrachten die kinderen hebben of begeleiden die een zorgvraag hebben. Ook opvoedvragen horen daarbij.

Café GEZIeN VO organiseert bijeenkomsten over allerhande actuele thema’s die te maken hebben met jeugd, jeugdhulp, opvoeding en meer. Café GEZIeN VO is een plek waar het gezin gezien wordt. Waar we elkaar laagdrempelig ontmoeten, we verbinden en kennis, tips en ervaringen delen. Om samen te doen wat goed is voor de jeugd van Voorne!

De datum is (onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen) al geprikt: op 10 maart 2022 opent Café GEZIeN Voorne vanaf 19:30 uur haar deuren voor (groot- en pleeg)ouders en professionals met het thema: ‘Ieder kind is anders’. De lokatie volgt zsm. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via cafegezienvo@gmail.com

Uit de krant