Foto: Rinus Boshuisen
Foto: Rinus Boshuisen Rinus Boshuisen

Avondvierdaagse in Zwartewaal vlot verlopen

Algemeen 279 keer gelezen

Zwartewaal - De binnenkomst van de 204 lopers op de laatste avond ging met muziek voorop. Vooral blije gezichten, dat het weer kon! De parkeerplaats in Zwartewaal had nog nooit zo veel mensen gezien. Hier werden namelijk de medailles uitgereikt aan de deelnemers die alle avonden meegelopen hadden.

Burgemeester Gregor Rensen liep de laatste kilometer mee en kreeg een hoofddeksel cadeau. Hij zette daarna vijf mensen in het zonnetje. De zon zelf was deze editie trouwens ook volop aanwezig.

Mirabella v.d. Ham van de organisatie was blij en tevreden na afloop van deze editie: ‘Eindelijk konden wij na twee coronajaren weer een avondvierdaagse organiseren. Met afstanden van 5 of 10 km. Dank zij de sponsors uit ons dorp is dat goed gelukt. Uiteraard had het zonder alle vrijwilligers ook nooit gelukt en wij bedanken ze dan ook nogmaals vanaf deze plaats!’

De burgemeester gaf medailles en bloemen aan Chloe Zilver, Olaf Roele en Wendy Kloos voor hun 10e keer. Vervolgens aan Dick Zilver voor 20ste keer en als laatste Piet van der Spoel voor de 30ste keer! 

Op naar editie 2023?

Uit de krant