Zepp Jacobs scoorde voor Brielle in de uitwedstrijd bij NSVV. (Archieffoto: Wil van Balen).
Zepp Jacobs scoorde voor Brielle in de uitwedstrijd bij NSVV. (Archieffoto: Wil van Balen).

Brielle en Rockanje pakken punt, Zwartewaal wint

Algemeen 75 keer gelezen

Numansdorp/Rockanje/Zwartewaal – Brielle pakte op bezoek bij NSVV in Numansdorp een punt: 1-1. Rockanje deed dat ook in de derby tegen SC Botlek: 2-2. Zwartewaal won met veel invallers toch met 3-1 van WCR. 

Brielle moest in Numansdorp op een loodzwaar veld een achterstand wegpoetsen om met een punt huiswaarts te kunnen keren. 

Op koers
‘We blijven op koers liggen,’ constateerde Brielle-trainer Manuel Vissers na afloop van de puntendeling bij NSVV. ‘We houden aansluiting met de bovenste teams, als ik koploper Spijkenisse niet meereken tenminste. Die ploeg is voor mij titelkandidaat nummer een. Ik denk dat de concurrentie alleen in aanmerking gaat komen voor de troostprijzen, maar die zijn ook de moeite waard hoor. Brielle moet echter ook de ploegen onder zich in de gaten houden, want de boel staat dicht bij elkaar in 1D.’

Zwartewaal
‘Zwartewaal presteerde prachtig als vereniging’, vond trainer Leroy de Visser na afloop van een zege op WCR die werd bewerkstellig door goals van tweede-elftalspelers als Nick van Sliedregt (1-1), Mark Braal (2-1) en Kevin Bardoel (3-1).

Rockanje maakte door goals van Thomas Looij en Bart Talboom een 0-2 achterstand goed tegen SC Botlek: 2-2.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant